Vaak genoeg plaats ik bij mijn artikelen begeleidende video’s van Amerikaanse Fitness YouTuber’s. En ik snap dat jij misschien niet je tijd verdrijft met het urenlang lurken op YouTube. Gapend naar jaloersmakende fitness lichamen kijkt terwijl je vergeet hoe laat het ook al weer is en niet eens opmerkt dat het buiten al donder is.. Ik hoop het tenminste niet voor je. Ik daarentegen ben wel zo’n fanatic en in dit geval scheelt dat jou een heleboel moeite.

Want ik heb een aantal (van mijn favoriete) voor je op een rijtje gezet. Het leek me weleens leuk om je een idee te geven over hoe de fitness guru’s het aan de andere kant van de oceaan het allemaal doen. Het is ook wat makkelijker, aangezien er in America veel meer mensen bezig zijn met fitness en gezond eten and what not. Dus alsjeblieft, speciaal voor jou;

  1. ATHLEAN-X 
  2. Jazmine Garcia
  3. Maxx Chewning
  4. Meg Squats
  5. Nikki Blackketter
  6. TwinMuscleWorkout
  7. Nick Wright

Om er maar even een paar op te noemen.. Kijk, er zijn er 10000 meer, maar ik wil je even een klein beetje richting geven van wat er allemaal zoal te vinden is. Soms check ik de video’s van Nikki Blackketter omdat dat mijn guilty pleasure is, en krijg je eigenlijk meer life dingen te zien dan technische fitness dingen als bij ATHLEAN-X. Maar kijk vooral wat jij leuk vind en waar jij inspiratie van krijgt, ik weet in ieder geval dat het mij altijd lekker motiveert om even een YouTube video erbij te pakken!

Ik ben wel super benieuwd naar jouw favorieten, dus laat vooral een reactie achter! 

 

Bron uitlichtende foto