Als ik ergens liever niet mee bezig ben is het de kleding die ik aantrek in de sportschool. Natuurlijk wil ik er leuk uitzien, maar ik ben er niet echt mee bezig zoals sommigen.. Ik heb liever een aantal leuke outfits klaar en ready zodat ik er al snel leuk uitzie zonder er moeite voor te doen. En nu viel mijn oog op een aantal super leuke items van Victoria Secret! Dus ik dacht, laat ik mijn wish list eens even met je delen.

Iphone Laura1

  1. Zwart/blauwe legging 
  2. Zwart/roze legging
  3. Roze sport bh
  4. Shaping sport top

Twee super gave outfits en met een paar nike’s helemaal compleet. Lekker vrouwelijk, en waarschijnlijk trekt het behoorlijk wat aandacht. Maar whatever, let that be your power! Overdrijf het overigens niet en ga lekker serieus aan de slag. Maar dankzij leuke gear wordt het sporten stiekem nóg een beetje leuker.

 

Bron uitlichtende foto