Dat je er leuk uit wilt zien in de de sportschool, snap ik. Ik vind het ook wel leuk om niet in m’n oude t-shirtje aan te komen. En ook al is kleding wel het minst belangrijke van je sportschoolbezoek, is het wel leuk als je er af en toe even mee bezig kunt zijn. Nu kun je via Nike het allernieuwste setje bestellen en daarmee klaar zijn. Maar Nike is niet het enige merk die gave gym clothes verkoopt, en daarom heb ik er een paar hier neergezet, zodat je lekker kunt lurken.

Persoonlijk favoriet; Björn Borg heeft echt super toffe en goed zittende sportkleding. Ik ben zelf vooral fan van hun heerlijke joggingbroeken! Super zachte stof en prima om ook ‘outside the gym’ te dragen.

Budget vriendelijke merken zijn o.a. Forever21 & H&M en Boohoo. Deze budget toppers hebben altijd super veel leuke items met allerlei leuke printjes en felle kleuren. Zeker een aanrader wanneer je iedere keer iets anders aan wilt of niet kan kiezen ;-).

Wil je alle merken bij elkaar? Dan kun je via Nordstrom je lol wel op. Nike, Under Armour, en andere toffe sportmerken zijn hier volop verkrijgbaar. Ook kun je bij Wehkamp goed terecht voor héél veel kleding.

Als je luxe wilt kun je genoeg vinden bij Victoria Secret, zeker een aanrader om jezelf af en toe lekker mee te verwennen.

Heb jij nog winkels waar jij graag je sportkleding vandaan haalt? Laat het hieronder vooral even weten! 

 

Bron uitlichtende foto