Dat je tussen de kipfilet en broccoli iets lekkers wilt eten hoeft niemand uit te leggen. Cravings hebben we allemaal. Sommige dagen zul je me ook echt wel met een bak Ben&Jerry’s zien zitten. Grommend met blote tanden als iemand in de buurt komt. Oh yes. Maar dat is natuurlijk niet bijzonder gezond, dus een alternatief is misschien een beter idee.

En via supplements-online kreeg ik een aantal snacks opgestuurd. Met ook nog eens veel eiwitten, zodat ik me daar geen zorgen over hoefde te maken. Wel zo prettig. Hieronder review ik drie lekkere snack bars van Reflex & Scitec Nutrition. Vooraf misschien wel net zo eerlijk om te vermelden; de flapjack was op voordat er een foto gemaakt was. My bad!

supplementos.com

Over naar de twee super fluffy eiwitrijke repen. Want fluffy dat zijn ze! Nu heb ik twee smaken geproefd. De strawberry & cream en de caramel & vanille. Ik ben zelf meer fan van de chocola/caramel varianten -in life- maar de aardbeien smaak was ook super goed te doen! Gelukkig niet chemisch zoals je dat wel vaker hebt. Maar de caramel variant won de smaaktest toch duidelijk. Als er nog nootjes in hadden gezeten kon ik me er waarschijnlijk misselijk aan eten.

Supplementsonline

Per reep krijg je 20g eiwitten binnen. Wat wel fijn is, aangezien dat behoorlijk helpt om je dagelijkse hoeveelheid eiwitten mooi binnen te krijgen. Hoppa. Zoet, fluffy en mét eiwitten. Score!

supplementoscom

De repen zijn niet heel dik, maar zoals je ziet wel ongelofelijk luchtig. Zeker een aanrader om standaard in je tas te hebben zitten voor onderweg. Wat misschien wel verstandig is, is om er niet meer dan twee in je tas te stoppen. Aangezien er naast veel eiwitten ook aardig wat koolhydraten in zitten. Niks ergs, alleen wil je er daarom niet teveel van eten. Tip: koffie en een caramel & vanille bar en je hebt de perfecte 3u snack!

 

Bron uitlichtende foto