Als er iets is waar ik echt gek op ben, zijn het koekjes. Vroeger, toen het nog ‘if it fits your mouth’ was knalde ik na college ook makkelijk een verpakking biscuitjes erin. Toen kon het me nog weinig interesseren, maar dat is nu wel anders. Ik eet liever niet meer alles wat voor handen is. Maar juist dingen die me iets opleveren. Energie, of eiwitten bijvoorbeeld. En toen ik een pakketje ontving met allerlei goodies was ik ook erg blij met deze twee cookies.

Normaal gesproken koop ik alleen snacks van bekende (Nederlandse) merken. En ik heb me ook nog veel te weinig verdiept op het gebied van buitenlandse supplementen. Maar beetje bij beetje probeer en test ik weer eens wat nieuws. De toppers deel ik graag met je, dus vandaag mijn mening over de cookies van PHD. Een Brits merk die allerlei supplementen verkoopt, waaronder dus deze koekjes. Nu moet ik wel zeggen dat ik o.a. deze proteine koekjes via suplements-online gekregen heb. Op deze website vind je ook veel andere Engelse/Amerikaanse suplementen, ideaal!

phd cookie

Ik heb er twee getest. De chocolate orange en de blueberry & white chocolate smaak. Needless to say dat ze allebei erg lekker waren. Qua structuur kun je een beetje denken aan een havermout koekje gecombineerd met de koekjes van Subway. Als je niet weet over welke ik het heb, ga er dan nú even 1 halen. Best.Thing.Ever. Alleen die zijn wat minder gezond, en daar zit al helemaal geen 22g eiwitten in. En dat maakt deze weer een stuk aantrekkelijker!

phd ingredienten

De ingrediënten van de koekjes zijn aardig natuurlijk, met hier en daar een toegevoegd vitamine/mineraal. Ze zijn op basis van havermout gemaakt, en de eiwitten die erin zitten komen voornamelijk van melk/soya bronnen. Daarnaast bevatten de koekjes ook nog eens groene thee extract. En dat is helemaal interessant omdat groene thee helpt bij het afvallen. Groene thee stimuleert namelijk je metabolisme, het stabiliseert je bloedsuikerspiegel en onderdrukt je hongergevoel. Dikke plus als dat in een koekje zit!

phd cookie ingredients

Met 22g eiwitten, 17g koolhydraten en maar 4,8g vet ben ik al snel tevreden. De chocolate orange smaak is mijn favoriet! Heerlijk als je s’avonds na het eten nog lekkere trek hebt.