Een nieuwe week, een nieuwe kans om weer eens lekker aan de slag te gaan. Je voeding weer binnen de richtlijnen houden, gym vandaag weer eens bezoeken.. Waar de meeste mensen tegen maandagen aan schoppen, ben ik juist blij dat ze er zijn. Want vandaag is een perfecte dag om eens je plannen te evalueren, progressie eens te bekijken, je ipod op te laden en je sportkleding uit de kast te halen.

En ja, soms moet je eventjes doorbijten, maar wat ik persoonlijk altijd fijn vind is om rustig te beginnen. Als je de tijd hebt is het misschien een goed idee om rustig te ontbijten. Koffie doet voor mij altijd wonderen. En daarna eens een haalbare planning te maken voor de komende week. Op die manier maak je je doelen tastbaar en blijft het allemaal lekker overzichtelijk.

Met het heerlijke lente zonnetje komt de realiteit ook steeds dichterbij. Je hebt nog eventjes de tijd totdat de skirts en playsuits aan kunnen, maar dit is wel het moment om lekker actief bezig te zijn. We kunnen nu zelfs de gym af en toe inruilen voor een outside workout. Hoé chill? Knal er een lekkere HIIT training tegenaan, of zet een parcours uit die je met vriendinnen kunt doen. Any workout is a good workout.

Mocht je de motivatie missen, heb ik dat bij deze voor je opgelost.

Bron uitlichtende foto