De laatste tijd kan ik echt zo énorm genieten van luxe producten. Luxe kleding, luxe make-up, luxe verzorgingsproducten. Héérlijk! Zo heb ik een aantal maanden geleden ook een nieuw haar verzorging merk ontdekt, genaamd Kevin Murphy.

Nu geniet ik sowieso van allerlei dingen die uit of met Australië te maken hebben, zo ook de haarverzorging van Kevin Murphy. Eerder werd ik al verliefd op de producten van Aussie, die overigens mijn badkamer kastje opvullen, maar deze nieuwe ‘luxe’ verzorging staat toch echt op nummer 1.

Nu ben ik niet tegen shampoo’s met sulfaten of parabenen, maar wanneer dit er niet in zit, geeft dat toch een ‘beter’ gevoel. Het idee dat je je haar wast met op een zo natuurlijk mogelijke manier is gewoon erg prettig. En op een of andere manier zorgt dit er ook voor dat mijn haar wat minder pluist en wat sluiker valt.

Wat ik het leukst vind aan Kevin Murphy is dat hij (volgens VOGUE) het iconische ‘beach hair’ heeft uitgevonden. Gotta love that look! Kevin komt uit Melbourne en is begonnen als een hair stylist waarna hij naar Londen vertrok om zijn vak te leren. Hij is al meer dan twee decennia een topclass hair stylist en heeft al met geweldige tijdschriften en celebrities gewerkt.

Simpel gezegd snap ik dus wel waarom zijn producten zo goed zijn.

Persoonlijk ben ik vooral fan van zijn Hydrate.Me.Wash en zijn Hydrate.Me.Rinse. Deze zijn bedoeld voor droog tot normaal haar, en voeden mijn droge haarpuntjes altijd erg goed. De geur van deze producten is wel even wennen, ik vind het zelf erg ‘sauna’ achtig ruiken gecombineerd met bloemen of kruiden. Heel anders dan de geliefde Aussie producten.

Om mijn haar te stijlen gebruik ik nog een crème achtig product die zorgt voor super zacht beach hair. Ik vind het juist zo heerlijk om dit in mijn nog vochtige haar aan te brengen, omdat mijn haar het product dan echt ‘opneemt’ en ik daarna verder kan met stijlen.

De producten zijn in goede haarsalons te koop én verkrijgbaar bij deze webshop.

 

 

Bron uitlichtende foto