Toevallig liep ik gisteren langs de Inglot winkel (make-up heaven) en ik móest echt even kijken. Nu wilde ik al een tijdje een mooie, vloeibare highlighter die je met je foundation kan mixen, maar die je ook voor andere doeleinden kan gebruiken. Bijvoorbeeld als je na een dagje strand uitgaat en je bronzende bodylotion een glow wilt geven. Perfect! Dus met goede hoop liep ik naar binnen.

En wat een beauty kwam ik tegen! In allerlei kleuren kwam ik mooie vloeibare highlighters tegen, maar omdat ik hem toch veel wil gebruiken in combinatie met Bobbi Brown shimmerbricks koos ik voor deze;

Inglot highlighter in verpakking

Inglot highlighter

Nu weet ik wat je denk, hij is super donker.. Maar wanneer je hem aanbrengt is hij best wel transparant en blijft er enkel een subtiele shimmer over. Ideaal voor mij, aangezien mijn huid niet heel erg gebruind is, zodat je geen chocolade & vanille verschil krijgt. De shimmers zijn erg lastig op de foto te krijgen, maar echt prachtig wanneer je in de zon staat!

inglot highlighter

Inglot highlighter close up

Hoe lastig het was om de shimmers te fotograferen wanneer ze allemaal in de flacon zitten, zo was het nóg lastiger om ze op mijn huid te fotograferen. Horror! Je moet het zelf zeker even proberen wanneer je langs een Inglot winkel loopt, ze zijn weer extra filialen aan het openen vertelde de verkoopster mij, dus dat is positief!