Parfum is misschien wel het enige waar ik veel te veel van kan kopen. Je hebt nooit genoeg, en de één nog lekkerder dan de andere. Jill Sander, Diesel, Calvin Klein, Dolce & Gabbana en nu dus ook Hugo Boss. De lat lag al wat hoger, aangezien er hier een grote fan zit van de mannelijke varianten. Veel minder krachtig en typisch vrouwelijk is dit parfum wel, maar zeker niet doorsnee en een geur die niet iedereen makkelijk draagt.

Hugo Boss front

Hugo Boss Ma Vie wordt al volgende omschreven; ”BOSS MA VIE pour Femme was inspired by the independent spirit of a woman as she pauses to indulge in the simple moments in life; in this moment, she is at her most captivating, exuding a glow of femininity and confidence. Fresh, indulgent and fulfilling, this perfume created around the cactus flower invites you to take time to savour your life.” 

De top noot, dus het eerste wat je aan het parfum ruikt, bestaat uit Cactus bloesem. Daarna komt er een mix van roze bloemen en rozenblaadjes. Met als basis noot cederhout. Warm, licht, poederig, fris zoet en gewoon heerlijk. Een heerlijke zachte geur voor een perfecte zondag ochtend met ontbijt op bed terwijl de zon lekker schijnt.

Hugo boss

De eerste tip die ik kreeg van de dame die mij heeft geholpen met het beslissen was dat ik de body lotion er ook bij moest nemen. En ik hoor je al denken, simpele verkoop praatjes, en dat klopt ergens ook wel. Alleen bedenk je eens dat als je bijvoorbeeld thuis bent, en je op de plekjes waar je normaal parfum zou sprayen, je de bodylotion aanbrengt je veel meer plezier hebt van de geur. Het blijft langer zitten, je ruikt hem constant en wanneer je het parfum aanbrengt, versterkt het elkaar alleen maar en zul je de geur langer om je heen dragen. Ik vind het in ieder geval logisch klinken, dus vandaar dat ik óók de bodylotion heb gekozen.

Hugo Boss ma vie

Zeker een aanrader als je van lichte parfum’s houd. Let me know welke parfum’s jij lekker vind!