Nu de zomer alweer om de hoek komt kijken willen we er op ons allerbest uitzien. En na maanden bikkelen in de sportschool is het laatste gedeelte aangebroken. Namelijk het strak trainen van dat super lichaam. Je voeding is al prima op orde (lees: je let op wat je eet, nu écht) en alles wat nog hoeft is dat vetpercentage verlagen. Natuurlijk is het drastisch verlagen van je vetpercentage iets wat niet in 1 maand te doen is. Maar om je nét even wat strakker te trainen kun je HIIT toevoegen aan je workout schema. Er zijn verschillende HIIT video’s online te vinden, en ik heb een super leuke HIIT bikini workout routine gevonden.

Een leuke manier om samen met een vriendin te trainen. In de tuin met heerlijk weer bijvoorbeeld.. Maakt het trainen (als je net zo gruwelt van cardio als ik) toch iets minder erg!

Wat ik super leuk vind aan deze fitgirls; Karena en Katrina is dat ze heerlijke positieve video’s/blogs maken. Makkelijk te volgen en altijd motiverend. Zeker lekker voor die momenten dat je ei-gen-lijk geen zin hebt om naar de gym te gaan! Als je jezelf toch zover krijgt om dan een online workout te volgen is hij tenminste ook nog eens leuk op deze manier. There is no bad workout, only the one that didn’t happen. Dat vertel ik mezelf als ik al braaf getraind heb en van 1 dag een soort ‘cheat’ dag wil maken. Want ik ben ervan overtuigd dat als je resultaat wilt zien, je hard moet trainen (en zwaar!). Maar daarnaast is het vooral belangrijk om veel plezier te hebben met sporten. Dus voor mij geen ellendig lange afstanden hardlopen, maar af en toe een HIIT workout, die ook nog leuk is!

 

Bron uitlichtende foto