Fitgirl struggles. Zo heb ik het klaag kwartiertje maar even genoemd voor de makkelijkheid. Want er zijn soms gewoon zaken waar je als fanatieke sport vrouw tegenaan loopt en trust me, het lucht op om het er even over te hebben. Dus pak je popcorn maar alvast, houd je hand omhoog en gooi een goede lading tegen degene naast je. Het uitten van frustratie is namelijk heel erg gezond.

Struggle #1. 
Sterke mannen die alle gewichten aan de barbell laten zitten als ze klaar zijn. Er zijn van die gozers die puur en alleen voor hun ego naar de sportschool komen, en zich absoluut niks aantrekken van anderen. Prima, maar er hangt niet voor niks een bord op iedere hoek van de gym met de vriendelijke boodschap of iedereen (dus jij ook!) z’n troep achter z’n reet wil opruimen. Volgende keer gewoon boos kijken en grommen. Kun je lachen!

fitgirl struggles[bron]

Struggle #2. 
Ik weet niet welke idioot dit durft te doen, maar iemand zat afgelopen week naast mij op een bankje in de gym, een shaggie te draaien. Ik geloofde m’n ogen niet toen ik het zag. Allereerst zal onze vriendelijke meneer niet ouder geweest zijn dan 16, maar dan nog het lef hebben om zoiets te doen terwijl je midden in de sportschool zit?! Je begrijpt het, ik heb mijn mening zeker even gedeeld. On-ge-looflijk..

fitgirl struggles smoking

Struggle #3. 
Moeders, die vriendinnen mee nemen, die alleen maar praten en apparaten bezet houden. En ik spreek hier bewust van moeders ja, want ze nemen tegenwoordig ook hun kinderen mee naar het ‘praat groepje in de sportschool’. Ik heb het meisje nog meerdere malen op m’n allerliefst moeten vragen of ik ook eventjes gebruik mocht maken van het apparaat. Een beledigde moeder gromde nog net niet met ontblootte tanden. Het moet niet gekker worden..

fitgirl struggles 3[bron]

Struggle #4. 
Een sportschool die tussen de middag dicht is in de zomer. Blijkbaar snappen sommige mensen niet dat het juist idéaal is om tegen 13.00u te sporten op een doordeweekse dag. Airco, gewichten, muziek.. En dan genoegen nemen met de aangepaste tijden en terecht komen in een jungle in plaats van een normale sportschool. Alsof heel de wereld ineens moet sporten in jouw sportschool, terwijl ze maar beperkt open zijn.. This shit get’s old fast..

fitgirl struggles closed gym[bron]

 

Bron uitlichtende foto