Iets wat ik echt super vervelend vind als je keihard je best staat te doen in de sportschool is ruiken naar zweet. En nu heb ik me daar al bij neergelegd, maar ik heb iets ontdekt waardoor je de ergste geur kan maskeren. Sowieso heb ik al jaren gezocht naar de perfecte deodorant, met iedere keer een dikke teleurstelling.. Tot nu!

Ik hou erg van heerlijke zoete, exotische geuren, maar qua deodorant ben ik nog geen een merk tegengekomen die én bescherming bied én exotisch ruikt. Dus die hoop heb ik maar laten varen en ben ik op zoek gegaan naar iets wat juist goed beschermt. Want, dat is uiteindelijk toch ook wel érg fijn..

De oplossing voor mij is de deodorant van Dove. Nu ben ik niet echt een Dove-meisje, ik hou erg van afwisselen en vind luxere merken ook altijd erg fijn. Maar qua deodorant staat Dove toch echt wel bovenaan in mijn top 3! Je hebt verschillende geuren, maar ik vind vooral de Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea erg prettig. Hij is super fris en de geur is zelfs geschikt voor mannen. Geen vrouwelijkheid te bekennen, dus ideaal voor the boyfriend at home.

Dit zegt Dove over hun deodorant: ”Voel je de hele dag even fris als wanneer je net uit de douche stapt, dankzij Dove Go Fresh Fresh Touch. Deze parel uit het Dove assortiment houdt je oksels 24 uur lang geur- en vochtvrij én streelzacht dankzij de toevoeging van 1/4 voedende crème. Tel daarbij de heerlijke lichte geurcocktail van groene thee en komkommer en je komt de dag zonder zorgen door.”  Nu weet ik niet of het écht 24-uur werkt, dat lijkt me nogal lang en niet haalbaar. Maar fris is hij zeker! En hoé!

Een echte aanrader dus als jij nog op zoekt bent naar een frisse deodorant die ook écht z’n werk doet!

 

Bron uitlichtende foto