Dat ik een believer ben van het ”IF IT FITS YOUR MACRO’S” mag wel duidelijk zijn. Sommige momenten kan ik me compleet houden aan het clean eten, zonder te snoepen. En andere momenten gooi ik alles overboord en check ik in my fitness pal hoeveel ik vandaag kan snacken zonder ‘gevolgen’. De laatste tijd is dat wel echt aan de hand, en moet ik mezelf eventjes weer op het rechte pad zetten. (een bekende hamburger tent is vaak slachtoffer van mijn uitbarstingen)

Toevallig zag ik online iets heel leuks voorbij komen en werd ik meegezogen naar de website, die er enorm schattig uit zag. Met mijn sterke overtuigingen ging ik eens lezen over de producten die dit bedrijfje verkocht. Ik heb het over het BitesWeLove.nl. Een jong bedrijf waarbij de oprichter Marleen het in 2014 eens tijd vond voor een bezorgservice van gezonde tussendoortjes met een goed verhaal erachter.

En alles met een goed verhaal erachter wil ik zeker proberen, dus bestelde ik zonder nadenken ook mijn eerste BitesWeLove box, zonder mijn voorkeuren aan te geven, lekker op de gok. Met 50 verschillende soorten nootjes (met de toegevoegde chocolade stukjes, kokos stukjes and whatnot) kon ik echt niet kiezen en heb ik ze zonder nadenken besteld. En ik moet zeggen, het eerste pakketje kost €2,45 incl. verzendkosten. Wat bizar goedkoop is, en ik vind zo’n first time deal ook super positief. Het wekelijkse pakket kost €4,95 incl. verzendkosten. En eigenlijk vind ik het ideaal als je bedenkt dat zonder enige moeite heerlijke bites door de brievenbus krijgt voor op de vrijdag avond. (of zaterdag en zondag). Tot nu toe ben ik positief!

bwl bag

bwl back

De verpakking is clean en cute (check het eekhoorntje). Er staat duidelijke informatie op en het belangrijkste is, het pakketje past door de brievenbus. Handig, want daarom hoef je er niet voor thuis te blijven. Ideaal.

bwl inside

De box bevat 4 verschillende soorten mixen. Ik heb nummer 15(crazy about mokka), nummer 17(dark pecan), nummer 19(orange yoghi) en nummer 23(my favorite late). En vandaag test ik nummer 23, maar eerlijk is eerlijk, ze klinken allemaal super lekker!

bwl info

bwl infoback

Binnenin vind je een snelle uitleg met aan de achterkant van de notitie een overzicht van de ingrediënten per zakje. Ook staan de macro’s erop vermeld, wat ontzettend handig is aangezien dit allemaal wel geregistreerd moet worden in my fitness pal.

bwl inhoud

bwl nootjes

Zoals je ziet, de inhoud klinkt niet alleen goddelijk, zo ziet hij er ook uit. En ik zal je alvast verklappen, de ‘my favorite latte’ is sowieso nú al mijn favoriet. Vooral met een kopje koffie ernaast geniet ik optimaal van deze chocolade nootjes! Het formaat van de verpakking is ook precies goed. Groter was een niet zo’n slim idee geweest, aangezien ze nogal verslavend zijn.

bwl thanks

Too cute, right?! BitesWeLove is een goedgekeurd concept wat mij betreft, en ik ben benieuwd naar de volgende pakketjes!
Bron uitlichtende foto